Over BreinStijl

Inzicht in elkaars BreinStijl

Inefficiënt samenwerken kost tijd en energie. Clashes tussen mensen, miscommunicatie, vertraging – dat wil je niet. Gebruik daarom een valide tool die je nieuwe werkwijze begrijpt: een online platform met de BreinStijlen van al je collega’s, en tracks, tools en tips om jullie verschillende werkstijlen maximaal te benutten.

Je BreinStijl is jouw werkstijl. Style matters. Want je werkstijl bepaalt hoe jij – en je collega’s – je competentie vormgeven. Onmisbaar dus om van elkaar te weten op het werk. En – dit is uniek: BreinStijl@Work spoort als enige ‘profiel’ met recente wetenschap: de neuropsychologie en breinkennis. Wat wij meten, klopt dus echt. 95% van de mensen herkent zich in de resultaten en wil er direct mee aan de slag.

Daarnaast krijgen mensen hun eigen platform, waarmee ze zelf actief aan de slag gaan om ieders werkstijl elke dag optimaal in te zetten: de juiste mensen vinden voor een project, effectievere meeting houden, meer werkplezier krijgen. Het werkgeluk groeit, door meer onderling respect en waardering.S

Op werk- en privégebied wordt veel van ons gevraagd. Specifieke opleidingen worden minder belangrijk, persoonlijke kwaliteiten des te meer.